Den bedste behandling af dine åreknuder

Hvis du har åreknuder eller blodkarudvidelser som generer dig, enten fordi de gør ondt, på grund af udseendet eller fordi de medfører et andet ubehag, kan vi hjælpe dig med en moderne behandling, det sikrer et varigt resultat uden ar.

Åreknudeklinikkerne er Danmarks største center for behandling af åreknuder, med over 2.500 behandlinger om året. Samtidig er vi blandt de absolut førende centre internationalt med hensyn til forskning inden for området. Vi anvender udelukkende behandlingsformer med videnskabeligt dokumenteret effekt og holdbarhed.

Vores klinikker er samtidig blandt de få steder i landet – og de eneste private hospitaler/klinikker – med erfaring mht. behandling af vanskelige åreknuder, f.eks. åreknuder der er kommet igen efter tidligere operation, samt åreknuder der udgår fra knæhasen. Det betyder at vi kan behandle alle åreknuder.

Hvad enten du får fjernet åreknuderne med skum, med moderne indvendig radiofrekvens eller 3. generations laser, fjernes alle åreknuderne i lokalbedøvelse som anlægges præcist ved hjælp af ultralyd. Herved bliver behandlingen smertefri.