Kirurger

Åreknudeklinikkerne er grundlagt i år 2001 af dr. med. Lars H. Rasmussen som er speciallæge i kirurgi og karkirurgi. Han har nu samlet et hold af Danmarks mest erfarne specialister i venesygdomme på klinikkerne i Næstved og Aarhus.

Lars H. Rasmussen

Speciallæge

Lars Herluf Rasmussen, Speciallæge, dr. med., er grundlægger og indehaver af Åreknudeklinikkerne.

Speciallæge i kredsløbssygdomme (karkirurgi) og kirurgi, uddannet på Rigshospitalet og Odense Universitetshospital. Medlem af American Venous Forum og American College of Phlebology.

Mads Lomholt

Speciallæge

Mads Lomholt er speciallæge i karkirurgi. Han har stor erfaring med behandling af alle former for åreknuder, også de specielt vanskelige, samt åreknuder der er kommet igen efter tidligere operation.

Mads bruger udelukkende moderne, minimalt invasive metoder i behandlingen, ligesom de øvrige karkirurger hos Åreknudeklinikkerne. Mads er ansvarlig for Åreknudeklinikkerne i Risskov.

Martin Lawaetz

SPECIALLæge

Martin Lawaetz er speciallæge i karkirurgi og uddannet på Karkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i Danmark. Han har mere end 15 års erfaring i åreknudebehandling med de mest moderne og minimalt invasive (skånsomme) metoder. 

Han er medansvarlig for Åreknudeklinikkernes forskning, har publiceret i internationalt anerkendte tidsskrifter og har været med til at udvikle de moderne behandlingsmetoder i Danmark. Martin Lawaetz har også special ekspertise indenfor behandling af komplekse åreknuder, ved brug af en kombination af de moderne metoder. Vi kalder det for VarixCombination, som betyder at vi med meget skånsomme metoder kan behandle alle typer af åreknuder. 

Du kan møde Martin på en af vores klinikker i Næstved og Århus.

Jonathan L. Rasmussen

LÆGE

Jonathan Lawaetz er uddannelseslæge på Karkirurgisk afdeling, Rigshospitalet. Jonathan har beskæftiget sig med åreknuder i over 10 år, og herunder størstedelen af tiden på Åreknudeklinikkerne, som har særligt fokus på de mest moderne og skånsomme behandlingsmetoder. 

Jonathan har Ph.D. i simulationstræning og uddannelse af karkirurgiske behandlinger og operationer, og har stort fokus på uddannelse og læring – man skal ikke øve sig på patienterne. Udover at have ekspertise i skånsom kombinationsbehandling af åreknuder, kaldet VaricCombination, har Jonathan også specialiseret sig i behandling af selv de mindste åreknuder og karspængninger. 


Du kan møde Jonathan i vores klinik i Næstved.