Om Åreknudeklinikkerne

Hvis du har åreknuder eller blodkarudvidelser som generer dig, enten fordi de gør ondt, på grund af udseendet, eller fordi de medfører et andet ubehag, kan vi hjælpe dig med en moderne behandling, der sikrer et varigt resultat uden ar.

Åreknudeklinikkerne er Danmarks største center for behandling af åreknuder (varicer), med over 2.500 behandlinger om året. Vi har i mange år bedrevet omfattende forskning i moderne behandling af åreknuder, for at finde frem til, hvilken behandling eller kombination af åreknudebehandlinger der er bedst. Hurtig og skånsom fjernelse af åreknuderne i lokalbedøvelse, kosmetisk resultat, livskvalitet, sikkerhed og holdbarhed, har været i centrum for forskningen, som er publiceret i førende internationale tidsskrifter og på talrige kongresser.

Åreknudeklinikkerne har godkendelse til og stor erfaring i, at behandle åreknuder der er kommet igen. Det betyder at alle former for åreknuder kan behandles skånsomt uden traditionel operation. Behandlingen er smertefri efter lokalbedøvelse er lagt. Hvis det er nødvendigt kombineres varmebehandling, skum og mikrofjernelse.